'Eternals'-acteur Kumail Nanjiani respecteert Martin Scorsese's Marvel kritiek

'Eternals'-acteur Kumail Nanjiani respecteert Martin Scorsese's Marvel kritiek

Hij kijkt zeer tegen de bekende regisseur op.

Een tijdje terug liet regisseur Martin Scorsese zich negatief uit over het MCU. Hij vergeleek hun films onder andere met attractieparken en er kwam veel commentaar op zijn uitingen. Kumail Nanjiani, acteur van de slecht ontvangen Marvel-film Eternals, vindt Scorsese's kritiek eigenlijk wel best.

De Amerikaanse filmregisseur is met zijn 80 jaar al een behoorlijke tijd actief in Hollywood. Met films als Goodfellas en Taxi Driver heeft hij de afgelopen decennia veel krediet opgebouwd. Hier mag volgens Nanjiani wel wat meer rekening mee gehouden worden.

Recht op mening
In een interview met Esquire magazine reageert de Pakistaans-Amerikaanse acteur op de Marvel kritiek van Scorsese: "Als Scorsese al niet het recht heeft om een ​​mening over films te hebben, dan zou niemand van ons een mening over films moeten hebben. Het is zo raar dat mensen er boos over worden."

Daar zullen veel mensen het met hem eens zijn. Toch blijft dit wel zeer volwassen van Nanjiani om dit zo sportief op te vangen.

Onbekend
Het is nog onbekend of we Nanjiani's Kingo snel weer terug zullen zien in een vervolg op Eternals. Er is nog niks bevestigd en gezien de slechte recensies van dit project zal momenteel wellicht de prioriteit van Marvel elders liggen.



NieuwsFilm

meest populair