James Gunn onthult hoe de zoektocht naar de nieuwe Superman verloopt

James Gunn onthult hoe de zoektocht naar de nieuwe Superman verloopt

Sinds het ontslag van Henry Cavill speculeren DC-fans erop los

Sinds het ontslag van Henry Cavill wachten DC-fans nog altijd op een goede vervanger. Die zoektocht lijkt misschien een beetje op de zoektocht naar een nieuwe Bond, want dat blijkt best een pittige klus te zijn. James Gunn vertelt dat een nieuwe Superman nog niet gevonden is.

Het zijn dan ook wel grote schoenen om te vullen; fans liepen weg met Cavill als de Man of Steel. Met zijn ontslag is de geruchtenmolen gaan draaien en speculeren kijkers erop los.

Veranderingen
De hervorming van het DC-universum van nieuwe leiders Peter Safran en James Gunn brengt veel veranderingen met zich mee. Sindsdien gaat Twitter los op eventuele kandidaten voor de rol van Superman. Zo wordt ook Euphoria-ster Jacob Elordi genoemd.

Nog niemand gecast
Gunn ging in op dat gerucht door op de Tweet te reageren. "Niemand is nog gecast als Superman", begint hij zij tekst. "Dat gebeurt pas wanneer het script bijna klaar is."



Ook zegt hij dat het script voor een nieuw deel in de geliefde franchise nog lang niet klaar is. "We gaan een aantal nieuwe dingen aankondigen de komende tijd, maar een nieuwe Superman is daar niet een van", aldus Gunn.

NieuwsFilm

meest populair