Deze 'Iron Man'-acteur kijkt zijn eigen films liever niet

Deze 'Iron Man'-acteur kijkt zijn eigen films liever niet

Zelfs filmpremières vindt hij helemaal niks.

Don Cheadle heeft inmiddels al aardig wat ervaring in Hollywood. In films als Iron Man 2, No Sudden Move en Reign Over Me heeft hij al veel van zijn acteerkwaliteiten kunnen laten zien. Toch ziet hij zichzelf niet graag op het witte doek.

Dit gaat zelfs zo ver dat hij premières uitloopt wanneer een scène van hem wordt afgespeeld. Dit is toch wel moeilijk bij films waar de Amerikaanse acteur in de hoofdrol zit.

Lichten uit
Tegenover Empire magazine is hij zeer duidelijk: "Als ik bij een première ben en ze doen het licht uit, kan ik nu vertrekken. Ik ga niet kijken naar dingen kijken waar ik zelf in zit."

Dat hij niet graag naar zichzelf kijkt is ook te merken aan de Instagram-pagina van de Hotel Rwanda-acteur. Er staan weinig foto's van hemzelf op. Bij de foto's waar hij wel zelf op staat is dat meestal ter promotie van een project.

Goede doelen
Waar hij zijn sociale media vooral voor gebruikt is om anderen bloot te stellen aan campagnes en goede doelen. Hij zet zich bijvoorbeeld veel in tegen klimaatverandering en om meer mensen te laten stemmen.



NieuwsFilm

meest populair