Waarom 'Top Gun 3' op dit moment duidelijk geen prioriteit is

Waarom 'Top Gun 3' op dit moment duidelijk geen prioriteit is

Producent Jerry Bruckheimer heeft een logische verklaring.

Gisteren kwam er op FilmTotaal nog een artikel langs over Top Gun: Maverick. De blockbuster is namelijk uitgeroepen door Rotten Tomatoes als de beste film van 2022. Toch is het nog niet duidelijk of er ook nog een derde Top Gun gaat komen.

We hebben een behoorlijk lange tijd moeten wachten op het vervolg, maar deze mocht er zeker wel zijn. In de ogen van de nodige filmfanaten is de sequel zelfs beter dan het origineel. Wereldwijd bracht de blockbuster maar liefst bijna 1,5 miljard dollar op.

Derde film
Je zou dus wel denken dat de studio vaart wil zetten achter de derde film, maar helaas is dat op dit moment duidelijk geen prioriteit. Producent Jerry Bruckheimer laat zich hier nu over uit.

Zo zegt hij: "Tom is op dit moment druk bezig met de 'Mission Impossible'-franchise. Hij heeft veel werk en doet de ene na de andere knettergekke stunt. Het is nu dan ook geen goed moment om het met hem erover te hebben, aangezien hij meer dan genoeg te doen heeft". Zie hieronder maar wat de 60-jarige Cruise allemaal doet.



Toch nog
Dit betekent echter niet dat het daar helemaal niet meer van gaat komen. De regisseur van Top Gun: Maverick, Joseph Kosinski, zei recentelijk nog dat hij ideeën heeft voor een nieuw verhaal.

"Op het einde van de film zie je duidelijk dat Maverick nog wel in is voor een nieuw avontuur. Ik denk niet dat hij het nu al rustig aan gaat nemen..."

NieuwsFilm

meest populair