Eerste foto van Sofia Boutella in epische "Star Wars-film" van Zack Snyder

Netflix geeft eerste blik op het personage van Sofia Boutella.

Vandaag is er een gave preview van Netflix verschenen waarin de grootste films van 2023 worden aangeprezen. Een van de films die voorbijkomt is de nieuwste van Zack Snyder, bekend van Justice League en Dawn of the Dead. We hebben het dan over Rebel Moon.

"Ik ben opgegroeid als een Akira Kurosawa-fan, een Star Wars-fan," aldus Snyder eerder in een interview. De regisseur ziet zijn Rebel Moon als een soort Star Wars-film.

"Het is mijn liefde voor sci-fi, en een gigantisch avontuur. Ik hoop dat het een enorm filmmerk wordt en een universum dat kan worden uitgebouwd," zei de regisseur.

Sofia Boutella
Het belangrijkste gezicht in de scifi-film is dat van actrice Sofia Boutella (Kingsman: The Secret Service, The Mummy). Via Netflix krijgen we nu een eerste blik op haar personage.

Rebel Moon laat zien hoe haar personage Kora, een jonge vrouw met een mysterieus verleden. Ze wordt door een kolonie dat onder vuur ligt op pad gestuurd om krijgers van nabijgelegen planeten te zoeken om tegen een planetenveroveraar te vechten.

December 2023
Rebel Moon is vanaf 22 december te zien op Netflix. Hieronder zie je Boutella als het personage Kora.



NieuwsFilm

meest populair