Keer terug naar Zweinstein met magische trailer 'Hogwarts Legacy'

De aankomende videogame lijkt zowat een lang verloren deel van de originele 'Harry Potter'-reeks.

Qua films heeft The Wizarding World het maar wat moeilijk om de originele Harry Potter-reeks eer aan te doen. Maar vanuit een onverwachte hoek komt hulp: die van de videgames.

In de meest recente cinematische trailer van de videogame Hogwarts Legacy lijkt de magische wereld weer echt opgeroepen te worden, met jou erin als speler. Kijk de magische trailer hieronder.

Harry, Ron en Hermelien
De videogame speelt zich niet af in dezelfde schoolperiode waar we ook Harry, Ron en Hermelien in zien. We keren terug in de tijd (zonder tijdverdrijver dan wel) en volgen een scholier aan de toverschool in de jaren 1890.

In het vijfde jaar moet de speler zijn toverkunsten weten op te krikken en een oude vorm van magie onderzoeken.

Koboldenopstand
Naast schoolwerk zijn er ook meer dan voldoende bekende vijanden te vinden om te verslaan. De game speelt zich namelijk af ten tijde van een koboldenopstand, waar ook een groep kwaadwillende tovenaars bij betrokken is.

De magische trailer
Nu komen de makers met een cinematische trailer, die je weer voor even meeneemt naar Zweinstein vanuit het perspectief van een uil. Bekijk de prachtige video zelf hieronder als voorproefje voor het daadwerkelijke computerspel.

Op 10 februari 2023 zal het spel Hogwarts Legacy kunnen worden gekocht op de PS5, Xbox Series X/S en PC. Op latere data zullen meer consoles volgen.



NieuwsFilm

meest populair