Nieuwste animatiefilm van 'Batman' krijgt een duistere trailer

Nieuwste animatiefilm van 'Batman' krijgt een duistere trailer

'Batman: The Doom That Came to Gotham' bevat schurken als Ra's al Ghul, Mr. Freeze en Killer Croc.

Warner Bros. heeft een trailer naar buiten gebracht van Batman: The Doom That Came to Gotham, een nieuwe animatiefilm rondom de duistere superheld. De film slaat de bioscoop over en zal direct op Blu-ray uitgebracht worden.

Het gaat om een verfilming van de driedelige comicreeks Elsewhere, die in 2000 uitkwam en werd geschreven door Mike Mignola en Richard Pace. Het verhaal speelt zich af in de jaren twintig van de vorige eeuw, en volgt een door logica gedreven Batman die na een lange afwezigheid terugkeert naar Gotham.

Bovennatuurlijke machten
Eenmaal hier neemt de superheld het op tegen "Lovecraft-achtige, bovennatuurlijke machten die het bestaan van Gotham in gevaar brengen, terwijl hij wordt geholpen door en geconfronteerd met herziene versies van zijn alom bekende vrienden en vijanden."

Bruce Wayne/Batman wordt ingesproken door David Giuntoli, die dat eerder ook al deed in de film Batman: Soul of the Dragon uit 2021. De rest van de stemmencast bestaat uit Tati Gabrielle, Christopher Gorham, Patrick Fabian, John DiMaggio en David Dastmalchian.

Batman: The Doom That Came to Gotham, waarin onder meer de iconische schurken Ra's al Ghul, Mr. Freeze en Killer Croc te zien zullen zijn, ligt in de Verenigde Staten vanaf 28 maart in de winkel.



NieuwsFilm

meest populair