Deze 'Game of Thrones'-ster speelt Na'vi-leider in 'Avatar 3'

Deze 'Game of Thrones'-ster speelt Na'vi-leider in 'Avatar 3'

Producent Jon Landau bevestigt Oona Chaplin's rol.

James Cameron bevestigde onlangs al dat Avatar 3 twee nieuwe Na'vi-culturen gaat introduceren. Één hiervan zijn de 'Ash people Na'vi'. Producent Jon Landau heeft nu bevestigd dat de leider van deze stam gespeeld wordt door een 'Game of Thrones'-ster.

Al jaren bekend
Het is nu al jaren bekend dat grote sterren als Michelle Yeoh en David Thewlis in het vervolg gingen spelen. Dit gold ook voor 'Game of Thrones'-actrice Oona Chaplin (ze speelde Talisa Stark in seizoen 2 en 3).

Nu weten we dan eindelijk meer over het personage van Chaplin. Ze gaat Varang, de leider van de Ash people Na'vi, spelen.



Vijandiger
Landau gaf nog meer details over de nieuwe vuur-stam in Avatar 3. Hij vertelde het volgende aan Empire Magazine:

"Er zijn goede mensen, en er zijn slechte mensen - hetzelfde aan de Navi-kant - maar vaak zien mensen zichzelf niet als slecht"

"Wat is de oorzaak van hoe ze evolueren naar wat wij als slecht ervaren? Misschien zijn er andere factoren waar we ons niet bewust van zijn."

Niet nog eens 13 jaar
Omdat Avatar: The Way of Water en Avatar 3 achter elkaar zijn opgenomen, hoeven we gelukkig niet weer dertien jaar te wachten op een Avatar-vervolg. Avatar 3 komt namelijk in december 2024 uit. Avatar: The Way of Water zie je nu in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair