Jake Gyllenhaal deelt foto voor 'The Convenant' van Guy Ritchie

Jake Gyllenhaal deelt foto voor 'The Convenant' van Guy Ritchie

Gyllenhaal is dolenthousiast over zijn nieuwe film.

Guy Ritchie heeft niet stilgezeten de laatste paar jaar. Zo bracht hij The Gentlemen, Wrath of Man en Aladdin in zo'n twee jaar uit. Nu komt zijn nieuwe film The Covenant nog geen drie maanden na de release van zijn nieuwste film Operation Fortune uit in de bioscopen. Hoofdrolspeler Jake Gyllenhaal deelt op Instagram een foto achter de schermen.

The Covenant
The Covenant volgt sergeant John, die op zijn laatste tour of duty in Afghanistan samenwerkt met lokale tolk Ahmed, die zijn eigen leven riskeert om een gewonde John over kilometers slopend terrein naar veiligheid te brengen.

Gyllenhaal plaatste het volgende bij de foto op Instagram:

"Films maken is altijd een zegen, maar het is zeldzaam dat eentje je echt verandert, de loop van de dingen reset. Een belachelijk getalenteerde, vriendelijke en hardwerkende groep mensen heeft deze gemaakt en ik kan niet wachten om het met jullie allemaal te delen."

Hieronder bekijk je de foto:



Release
Naast Gyllenhaal is ook Anthony Starr, die de laatste jaren is doorgebroken met zijn rol als Homelander in The Boys op Amazon Prime, te zien in de film. The Covenant is vanaf 21 april te zien in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair