Dakota Johnson maakt opmerkelijke grap over de in ongenade gevallen Armie Hammer

Dakota Johnson maakt opmerkelijke grap over de in ongenade gevallen Armie Hammer

Ze is blij dat hij haar niet ook heeft opgegeten.

Armie Hammer was een grote naam in Hollywood. De acteur wist hoge ogen te gooien in films als The Social Network en Call My By Your Name. Hij is echter diep gevallen.

In juli 2020 vroeg zijn vrouw de scheiding aan. Enkele maanden later kwam de acteur flink onder vuur te liggen, nadat diverse vrouwen hem van seksueel misbruik beschuldigden.

Ook ontstond er de nodige ophef rond schokkende privéberichten, over o.a. kannibalisme en verkrachting, die hij enkele jaren geleden naar verschillende vrouwen via Instagram zou hebben gestuurd.

Voorbij
Dit zorgde er meteen voor dat Hammer een 'persona non grata' werd in de filmwereld. Hij schijnt nu ergens in de Kaaimaneilanden als conciërge te werken. Ongeacht of hij dit nu wel of niet verdient, werd er recentelijk een bizarre grap over hem gemaakt.

Niemand minder dan Dakota Johnson, voornamelijk bekend van de Fifty Shades of Grey-films, was aanwezig bij het Sundance Film Festival. Hier mocht zij een prijs uitreiken aan regisseur Luca Guadagnino. Tijdens de speech maakte zij met een bijzondere opmerking.

Samenwerking
Johnson werkte namelijk samen met Guadagnino aan Suspiria, maar de actrice grapt dat hij haar al had gevraagd voor Call Me By Your Name voor de rol van de perzik. Ze is blij dat het hier nooit van is gekomen.

Zo zegt ze: "Luca bood me de rol van de perzik aan, maar ik kon niet meedoen vanwege mijn te drukke agenda. Daar ben ik God nu nog steeds dankbaar voor, aangezien ik anders ook een van de vrouwen zou zijn die Armie Hammer zou willen opeten".

Clip
De reactie op de grap was ook wat lauwtjes. Sommige mensen konden er wel om lachen, anderen totaal niet. Bekijk de clip hieronder zelf.



NieuwsFilm

meest populair