Acteur uit 'Eternals' denkt te weten waarom de Marvel-film geen indruk maakte

Acteur uit 'Eternals' denkt te weten waarom de Marvel-film geen indruk maakte

Barry Keoghan is ondanks alle kritiek toch nog steeds trots op zijn MCU-film.

De ster van Marvel's Eternals, Barry Keoghan (The Banshees of Inisherin denkt te weten waarom Marvel-fans niet te spreken waren over de film van Chloé Zhao. Hij denkt dat de film te nieuw was voor de Marvel-wereld.

Eternals introduceerde in 2021 een geheel nieuwe groep superhelden die al duizenden jaren lang de aarde beschermen tegen kwaadaardige monsters. Het werd de eerste Marvel-film die overwegend negatieve recensies kreeg en fans waren ook niet veel positiever.

Keoghan begrijpt de kritiek niet
In een interview met de Happy Sad Confused Podcast blijkt dat Keoghan moeilijk kan begrijpen waarom de film niet aansloeg bij fans.

"Ik denk dat Chloe heeft geprobeerd een heel nieuw soort gevoel in een Marvel-film te brengen" zegt Keoghan. "Chloe richt zich vooral op rauwe en emotionele personages zoals je ook in haar andere films kan zien. Ik denk dat het te anders en nieuw was. Het was te nieuw voor de Marvel-wereld."

Bekijk de afbeelding
De ster laat ook weten dat hij ondanks alle kritiek nog steeds trots is op de film vooral juist omdat hij zo ambitieus is.

Wanneer zien we de Eternals weer?
Marvel heeft nog geen van de personages uit Eternals terug laten keren in andere Marvel projecten. Het is op dit moment ook niet bekend of, waar en wanneer we de personages weer terug gaan zien. Gaan zij het samen met de Avengers opnemen tegen Kang the Conqueror?

Eternals heeft naast Keoghan ook rollen voor Angelina Jolie, Richard Madden, Gemma Chan, Kumail Nanjiani en Salma Hayek. Je kan de film nu streamen op Disney+.



NieuwsFilm

meest populair