3 gave actiefilms op Netflix om nu te kijken

Lekker veel actie op Netflix.

Op Netflix vind je veel actiefilms. Niet al deze films zijn even goed, maar onderstaande drie actiefilms hebben heel wat geweld! Heb je ze nog niet gezien? Zet ze dan op je watchlist!

Jung_E

Regie: Sang-ho Yeon | Hoofdrollen: Ryu Kyung-Soo, Kim Hyun-joo | Kijk nu



De 22e eeuw. Door de klimaatverandering is de planeet onbewoonbaar geworden. Mensen leven in een door de mens gemaakte schuilkelder waar een burgeroorlog plaatsvindt. Jung-E is de elite leider van de geallieerde strijdkrachten. Zij wordt het onderwerp van een experiment dat om het klonen van hersenen draait. Seo-hyun, de directrice van het laboratorium, en Sang-hun zijn de verantwoordelijken voor het succes van het onderzoek. Volgens hen is het kloonexperiment een potentiële sleutel om de oorlog mee te winnen.


Oblivion

Regie: Joseph Kosinski | Hoofdrollen: Tom Cruise, Morgan Freeman, Olga Kurylenko | Kijk nu



In Oblivion, een verfilming van de gelijknamige sci-fi comic van regisseur Kosinksi, is de wereld vergaan door een jarenlange nucleaire oorlog. De overlevenden kunnen niet meer op de grond leven en zijn genoodzaakt om op wolken-niveau een nieuw bestaan op te bouwen. Beneden op de aarde leven aliens die tegen de straling kunnen. Soldaat Jack Harper (Tom Cruise) is een van de laatste robotreparateurs op aarde als onderdeel van een grote operatie om belangrijke grondstoffen te verkrijgen. Zijn missie zit er bijna op, totdat hij een vreemdeling redt uit een neergestort ruimteschip.

Outlaw King

Regie: David Mackenzie | Hoofdrollen: Florence Pugh, Chris Pine, Aaron Johnson | Kijk nu



Outlaw King vertelt het ware verhaal van Robert the Bruce, die van een verslagen heer van adel verandert in een held en crimineel, tijdens de bezetting en onderdrukking van het Middeleeuwse Schotland door koning Edward I van Engeland. Dat doet Robert the Bruce door de wapenen op te pakken tegen de Engelse overheerser, door de Schotse troon en kroon op te eisen en als koning van Schotland een gepassioneerde groep mannen om zich heen weet te verzamelen, om terug te vechten tegen het grote leger van de tirannieke Engelse koning en zijn gewelddadige zoon, de Prins van Whales.

NieuwsFilm

meest populair