Steven Spielberg maakt film over een van zijn legendarische filmvrienden

Steven Spielberg maakt film over een van zijn legendarische filmvrienden

De twee werken al jaren samen!

Het is jaren een gouden combinatie geweest in de filmwereld en de twee zijn nog lang niet klaar met elkaar. Regisseur Steven Spielberg waagt zich nu als producer aan een documentaire over componist én goede vriend John Williams.

Er is genoeg te vertellen over de componist. Met een aantal grote soundtracks op zijn naam, weet hij de filmkijker al jaren te betoveren. Zo staat hij bekend om zijn soundtracks voor Jurassic Park, E.T., Harry Potter, Star Wars en ga zo maar door.



Documentaire
Spielberg maakt daarom een documentaire over de goede vriend. Volgens The Hollywood Reporter werkt Williams zelf mee aan de film.



In productie
De documentaire is inmiddels al in productie en wordt geregisseerd door Laurent Bouzereau. Spielberg werkt daarom als producer (samen met onder andere Brian Grazer en Ron Howard) mee aan het project.

Pensioen
De 90-jarige componist was eigenlijk van plan om met pensioen te gaan na het afronden van Indiana Jones and the Dial of Destiny. Toch vertelde hij Spielberg dat hij zijn pensioen toch een tijd op gaat schuiven, want hij is nog niet klaar met soundtracks componeren.

NieuwsFilm

meest populair