3 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen

Ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.

Jeffrey Kouters 21 januari 2023 15:52 in Featured
HBO Max is een van de jongste streamingdiensten in Nederland. Op dit platform is volop leuke content te vinden. FilmTotaal heeft het aanbod vandaag voor je doorgenomen en drie films voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Constantine (2005)
Regie: Francis Lawrence | Cast: Keanu Reeves, Rachel Weisz, Tilda Swinton, e.a. | Kijk direct
John Constantine is een verbitterde, kettingrokende demonenjager. Op een dag wordt hij benaderd door detective Angela Dodson. Haar zus heeft zelfmoord gepleegd, maar Dodson vertrouwt de zaak niet en vermoedt dat er hogere machten in het spel zijn. Constantine besluit onderzoek te doen en stuit op een gevaarlijk complot van krachten uit de hemel en hel.Frank (2014)
Regie: Leonard Abrahamson | Cast: Michael Fassbender, Maggie Gyllenhaal, Domhnall Gleeson, e.a. | Kijk direct
Jon, een jonge muzikant, scoort tot zijn grote vreugde een plek in een excentrieke popband, die onder leiding staat van de mysterieuze Frank. Dit muzikale genie verschuilt zich achter een opvallend groot masker. Wanneer de groep zich voor de opnames van een nieuw album terugtrekt op het platteland, wordt de situatie met de minuut vreemder.Hannibal Rising (2007)
Regie: Peter Webber | Cast: Gaspard Ulliel, Li Gong, Dominic West, e.a. | Kijk direct
De jonge Hannibal Lecter groeit op in Litouwen. In het kasteel van zijn familie studeert hij medicijnen. De Tweede Wereldoorlog breekt uit en Lecter weet de verschrikkingen van het Oostelijke front als enige van zijn familie te overleven. Hevig getraumatiseerd trekt hij in bij de weduwe van zijn oom. Daar begint hij zijn wraak voor te bereiden voor de dood van zijn zus.NieuwsFilm