De mogelijke 'Indiana Jones' spin-off over Short Round krijgt pakkende poster

Gaat Short Round zijn eigen Disney+ serie krijgen?

Na de bekendmaking van een nieuwe Indiana Jones spinoff-serie zijn fans aan het speculeren geslagen over wie de grote hoofdrol krijgt in deze serie. Met als gevolg een pakkende poster van mogelijk hoofdpersonage Short Round.

Zoals afgelopen november bekend werd gemaakt, worden kijkers binnenkort niet alleen getrakteerd op een nieuwe Indiana Jones-film maar ook op een gloednieuwe serie van de populaire avonturenfilmreeks.

We weten inmiddels dat deze spinoff-serie zich zal afspelen in de wereld van Indiana Jones maar zal gaan over een ander, misschien nog onbekend personage. Als het aan illustrator Ryan Manda ligt, is de ster van de nieuwe serie niemand minder dan het personage Short Round.

Short Round
Short Round kennen we natuurlijk uit de tweede film van de reeks Indiana Jones and the Temple of Doom. Als de vermoedens van de fans kloppen, zal de spin-off wellicht gaan over de inmiddels opgegroeide Short Round.

Ke Huy Quan
Acteur Ke Huy Quan ziet een terugkeer in zijn rol als Short Round wel zitten. De acteur is eerder dit jaar te zien geweest in de bioscoophit Everything, Everywhere, All at Once en heeft zelfs een Golden Globe voor deze rol gekregen.

Of Short Round daadwerkelijk het hoofdpersonage van deze nieuwe spin-off wordt, is nog niet bevestigd door Disney. Wanneer de serie op Disney+ verschijnt, is helaas ook nog niet bekend.

Prachtige fanposter
Een prachtige poster als deze maakt in ieder geval menig fan enthousiast.



NieuwsFilm

meest populair