Eerste trailer voor 'Indiana Jones 5'!

'Indiana Jones and the Dial of Destiny' is de titel van de nieuwe film.

Frank Vermeij 2 december 2022 22:30 in Video
Lucasfilm heeft tijdens een presentatie bij CCXP in Brazilië de eerste trailer van Indiana Jones and the Dial of Destiny laten zien. De trailer staat nu ook online en toont ons de eerste blik op het laatste avontuur met Harrison Ford als de iconische avonturier.

Peetvader
Het is al een lange tijd bekend dat Phoebe Waller-Bridge zich had toegevoegd aan de cast van de film en een significante rol zou hebben. Nu weten we dat Indy de peetvader is van haar personage Helena en ze een nieuwe partner is voor dit avontuur.

Nieuwe en oude gezichten
Naast Waller-Bridge zien we nog een hoop andere nieuwe gezichten in de trailer, waaronder Mads Mikkelsen, Boyd Holbrook en Antonio Banderas. Maar ook opvallend is de terugkeer van een personage die we voor het laatst zagen in Indiana Jones and the Last Crusade, namelijk John Rhys Davies als Sallah.

Verder zien we in de trailer de eerste blik op een jongere Harrison Ford als Indy. Dit hebben ze bereikt met deepfake technologie die Lucasfilm voor het eerst heeft gebruikt voor The Mandalorian. Het is toen gebruikt om een jonge versie van Mark Hamill's Luke Skywalker te creëren.

Indiana Jones and the Dial of Destiny is vanaf 28 juni 2023 te zien in de Nederlandse bioscopen. Bekijk de eerste trailer hieronder.NieuwsFilm