Jason Momoa nam voor 'Aquaman 2' scènes op met meerdere Batman-versies

Jason Momoa nam voor 'Aquaman 2' scènes op met meerdere Batman-versies

Zien we Michael Keaton naast 'The Flash' ook in 'Aquaman 2'?

Jason Momoa is momenteel aanwezig bij het Sundance Film festival om de documentaire Deep Rising te promoten. Uiteraard kreeg de acteur ook vragen over zijn toekomst in het DC-universum en wat de status is van Aquaman and the Lost Kingdom. Hij onthulde dat hij met verschillende Batman-acteurs scènes heeft opgenomen.

Keaton en Affleck
Momoa vertelde het volgende aan The Wrap in een nieuw interview:

"Ik heb met een paar verschillende Batmans gefilmd. Maar je weet gewoon niet wat er aan de hand is en we zullen zien wat het eindproduct is."

Momoa onthulde een aantal maanden geleden dat Ben Affleck terug was als Batman voor Aquaman 2. Aangezien het er ook even op leek dat Michael Keaton de Batman van het DCEU ging worden, heeft Momoa waarschijnlijk ook met hem scènes opgenomen.

Welke versie ze uiteindelijk gaan gebruiken, is nog maar de vraag. Waarschijnlijk willen DC-CEO's James Gunn en Peter Safran geen van beiden gebruiken als dat mogelijk had geweest.

Zo weten we al dat de cameo's van Henry Cavill's Superman en Gal Gadot's Wonder Woman in The Flash al zijn geschrapt, omdat er alleen nog maar meer verwarring zou ontstaan voor het publiek om ze er wel in te laten en ze vervolgens meteen te recasten.

Toekomst voor Momoa
Hoe de DC-reboot er precies uit gaat zien, komen we deze maand nog achter. Wat er ook gaat gebeuren; Jason Momoa is enthousiast. Hieronder is te zien hoe hij dolblij een meeting met James Gunn en Peter Safran verlaat, waardoor veel mensen al speculeren dat hij Lobo gaat spelen in het nieuwe DC-universum.



NieuwsFilm

meest populair