Onder de indruk van 'The Last of Us'? Kijk dan ook deze films en serie

Onder de indruk van 'The Last of Us'? Kijk dan ook deze films en serie

Een geweldige serie en meerdere topfilms!

Recentelijk kwam er op FilmTotaal nog een artikel langs over Pedro Pascal. De acteur is op dit moment enorm geliefd en wist de hoofdrol te scoren in de serie The Last of Us.

Ondanks het feit dat we pas een aflevering hebben gezien, zijn fans nu al door het dolle heen en geloven zij dat de serie een ongelooflijke hit kan worden. Geniet jij ook zo van The Last of Us en kan je niet wachten op de nieuwe aflevering? Misschien kunnen de vijf onderstaande projecten het iets makkelijker maken.

Soortgelijke projecten
The Last Of Us speelt zich namelijk af in een post-apocalyptische en dystopische toekomst. Niet alleen moeten de overlevenden het opnemen tegen zombies, ook lopen er behoorlijk wat gewelddadige mensen op de duistere aarde van The Last of Us rond.

Dit klinkt natuurlijk een beetje als The Walking Dead. Deze serie was jarenlang dé grote zombie-hit, al lijkt The Last of Us nu het stokje te gaan overnemen. Niet zo'n zin in een serie van 11 seizoenen? Dan zijn misschien de vier onderstaande films wel iets voor je.

A Quiet Place
Acteur John Krasinski wist hoge ogen te gooien met zijn horrordebuut, genaamd A Quiet Place. De film volgt een familie die woont in complete isolatie. De reden hiervoor? Iedereen is bang voor een onbekende bedreiging die elk geluid volgt en aanvalt.

De film was een grote hit in 2018. Twee jaar later volgde het vervolg, dat eveneens sterk werd onthaald. Er komt zelfs een derde deel en nog een spin-off. Bekijk de trailer van het origineel hieronder.



Children of Men
Deze film is al iets ouder maar dat betekent niet dat hij niet de moeite waard is. In 2006 kwam de Mexicaanse topregisseur Alfonso Cuaron met Children of Men. Deze werd zeer sterk onthaald.

Het verhaal speelt zich af in 2027. Er worden geen kinderen meer geboren waardoor de mensheid ten einde raad is. Theo (Clive Owen) ziet het ook allemaal niet meer zo zitten, maar wanneer hij een zwangere vrouw tegenkomt, die alles zou kunnen veranderen, besluit hij haar te helpen. Dit is echter allesbehalve een makkelijke taak.



28 Days Later
Weer eens een film met zombies. In 28 Days Later weet een groep Londenaren te ontsnappen aan een kwaadaardig virus, dat de aarde in zijn greep heeft.

Het virus zorgt er voor dat alle besmette personen veranderen in gevaarlijke moordenaars, die een gevaar vormen voor de mensen die de plaag overleefd hebben. De film was een ongelooflijke hit. Ondanks het feit dat hij maar klein budget had van 5 miljoen dollar, bracht hij wereldwijd 82 miljoen dollar op.



The Road
Viggo Mortensen heeft al heel wat topfilms gemaakt, maar mening filmfanaat zal The Road toch wel in zijn top vijf beste werken zetten. Een vader en zijn zoon lopen door een platgebrand Amerika. Ze zijn op weg naar de kust, al weten ze niet wat hen daar zal opwachten.

Het enige dat ze bezitten is een pistool om zichzelf te verdedigen, de kleren die ze dragen, wat voedsel en elkaar. De reis is echter lang en vol met gevaar, dus gaan ze het überhaupt wel halen?



NieuwsFilm

meest populair