Compleet nieuwe trailer 'Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves'

De film verschijnt eind maart in de bioscoop.

Met de release van de derde Ant-Man-film midden februari wordt het voorjaar in blockbusterland daadwerkelijk afgetrapt. Eind maart verschijnt van het duo Jonathan Goldstein en John Francis Daley (Game Night) de spektakelfilm Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves.

Paramount Movies over de film: "Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves brengt de veelzijdige wereld en de speelsheid van de legendarische roleplaying game naar het witte doek in een spannend avontuur vol actie en humor."

Nieuwe trailer
Hieronder zie je een nieuwe trailer voor Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves en het wordt duidelijk dat de film hevig leunt op visuele effecten en actie.

Daarnaast zijn rollen voor onder meer Chris Pine, Michelle Rodriguez, Regé-Jean Page, Sophia Lillis, Justice Smith en Hugh Grant. Vanaf 30 maart in de bioscoop.


In Honor Among Thieves wagen een charmante dief en een bende avonturiers zich aan een spectaculaire overval om een verloren relikwie te stelen. Maar als ze de verkeerde mensen tegen zich in het harnas jagen, loopt alles gigantisch uit de hand.

Meer informatie
Meer weten over wat je ziet in de trailer? Op de website van IGN staat een exclusieve uitleg van de fantasierijke beelden door de regisseurs.



NieuwsFilm

meest populair