Pamela Anderson zegt dat Tim Allen naakt op haar afkwam

De acteur zou zijn badjas hebben opgetrokken voor een 23-jarige Anderson.

FilmTotaal 24 januari 2023 06:00 in Celebrity
Pamela Anderson brengt binnenkort haar autobiografie uit, waarin blijkbaar de nodige choquerende verhalen staan. Nu krijgen we er al eentje te horen en deze gaat over acteur Tim Allen.

In haar autobiografie, genaamd Love, beweert Anderson dat Allen zich volledig naakt toonde aan de actrice toen ze 23 was. Dit zou hij op de set van Home Improvement hebben gedaan.

Boek
Zo schrijft Anderson in haar boek: "Het was de eerste dag van de opnames. Ik kwam mijn kleedkamer uit en zag Tim in de gang staan. Hij had een kamerjas aan. Toen hij me zag trok hij deze volledig open. Hij had verder niks aan".

"Hij zei vervolgens: "Dit is misschien wel eerlijk, want ik heb je ook al naakt gezien. Nu staan we quitte!" Ik lachte maar wat ongemakkelijk..."

Onzin
Tijdens een recent interview werd Allen hierover gevraagd. Zijn reactie was als volgt: "Nee, dit is nooit gebeurd. Ik zou zoiets echt nooit doen".

Of het dus wel of niet klopt, daar komen we later misschien nog wel achter. Het zou wel kunnen dat Allen Anderson al naakt had gezien, aangezien zij voor de serie al had samengewerkt met Playboy.

Autobiografie
Interesse in de autobiografie van Pamela Anderson? Love komt op de laatste dag van deze maand uit, maar is nu al te bestellen. Niet zo heel gek dus, dat het Baywatch-icoon nu dan ook al reclame maakt voor haar boek.NieuwsFilm