Rita Ora over haar triootje met Taika Waititi en Tessa Thompson

De vrouw van de regisseur bijt van zich af.

FilmTotaal 24 januari 2023 11:41 in Celebrity
Regisseur Taika Waititi mag dan wel getrouwd zijn met zangeres Rita Ora, er doet al een tijdlang een gerucht de ronde dat de twee eerder een triootje vormen met actrice Tessa Thompson. Ora bijt nu van zich af.

Ergens is wel te begrijpen dat mensen dit denken. In 2021 doken er foto's op van de drie bekendheden, waar ze op een balkon tegen elkaar aanzitten geplakt, terwijl ze elkaar kussen en strelen. Deze foto's gingen over heel het internet rond, maar Ora vindt het nu wel genoeg geweest.

Reactie
Zo zegt de 32-jarige Ora: "Ik probeer er geen tijd en energie meer aan te verspillen, want het is gewoon een belachelijk gerucht. Mensen willen dat ik iets uitleg wat nooit is gebeurd, dus hoe kan ik het dan over hebben?"

"Heb je dat nog nooit gehad dat je op een feestje bent geweest en flink hebt gedronken met je beste vrienden? De volgende dag weet je niet meer precies wat er is gebeurd. Dan duiken die foto's op waarin een groep vrienden het gewoon goed naar de zin heeft".

"We hadden alle drie behoorlijk drukke agenda's en konden toen eventjes helemaal los gaan. Daar is helemaal niks mis mee".

Positief
Gelukkig kwam er niet alleen maar negatiefs uit voort. Zo vervolgt Ora: "Veel mensen namen met mij contact op. Zij zeiden dat het niet uitmaakt of het waar of niet waar was. Zij vinden het goed dat zulke dingen kunnen gebeuren en dat dit ook gewoon heel normaal mag en moet zijn. Daar werd ik wel heel blij van".

Ora gaf dit interview aan het bekende magazine GQ. Hiervoor werden ook verschillende 'pikante' kiekjes gemaakt van de zangeres/actrice, die zij vervolgens plaatste op haar Instagram-pagina. Deze zijn hier te zien.

NieuwsFilm