Michael J. Fox over zijn innige relatie met 'Back to the Future'-collega Christopher Lloyd

Het duurde wel een paar films, voordat wij elkaar leerden kennen

Vera 25 januari 2023 06:23 in Celebrity
Op het Sundance-festival is een nieuwe documentaire van Michael J. Fox te zien, genaamd Still. Het gaat over zijn leven met de ziekte van Parkinson.

De acteur is vooral bekend geworden door zijn Back to the Future-films. De documentaire zal vooral ingaan op hoe leuk het leven van de filmster is. En hoe hij met zijn ziekte omgaat zonder dat als een flinke tegenslag te zien.

Innige relatie met Chris
Michael J. Fox vertelde laatst over zijn innige relatie met collega Christopher Lloyd. Hij zei: "Chris is een geweldige vent. Het duurde wel een paar films, voordat wij elkaar leerden kennen. Bij de derde film klikte het echt en begreep ik hem beter."

Michael vervolgt zijn verhaal en zegt: "Chris is echt gek op acteren en doet ook Shakespeare. Mensen verwachten dat niet van hem. Hij kan een hele film ook samenvatten in twee zinnen en dan begrijp je hem helemaal. Dat is briljant."

Over zichzelf
Over zichzelf zegt Michael J. Fox: "Ik ben eigenlijk een vreemd figuur. Het is raar dat ik het zo lang heb volgehouden. Mensen denken dat de ziekte van Parkinson gaat om de buitenkant: dat trillen."

Hij legt uit: "Maar het gaat om wat je niet kunt zien. Er is geen gevoel voor balans. Ik vaar op een wilde zee op de rustigste dagen."

Meer staat hier in het artikel van Comic Book. Hieronder vertelt het YouTube-filmpje bij Associated Press ook meer.NieuwsFilm