Sean Penn wordt herhaaldelijk gespot met beroemde ex-vrouw

Scheiding was hartverscheurend

Vera 25 januari 2023 07:25 in Celebrity
Sean Penn wordt de afgelopen tijd in Los Angeles herhaaldelijk gespot met zijn beroemde ex-vrouw, Robin Wright. Beide sterren acteren in films en series en regisseren ook.

Na hun echtscheiding vermeden zij elkaar. Maar volgens een bron vinden ze het fijn weer samen tijd door te brengen. Ook al zijn zij geen stel. Beiden zijn single op het moment. Voor Sean was Robin de grote liefde van zijn leven. Hij heeft van een aantal dingen spijt en vindt het fijn haar weer te kunnen spreken.

Scheiding was hartverscheurend
De acteur uit Gaslit en de actrice uit House of Cards waren bijna 20 jaar een stel tot hun echtscheiding in 2010. Zij hebben twee kinderen samen, maar werden zelden samen in het openbaar gezien. Tot nu.

Robin vertelde in 2014 aan Telegraph, dat de scheiding hartverscheurend was. Ze zei: "Als je kinderen hebt, blijf je het proberen samen. Want je bent een familie. Dat was de reden, dat wij na elke breuk het weer elke keer opnieuw met elkaar probeerden."

Niet eens met elkaar
Sean vertelde zelf in eerdere interviews dat zij uit elkaar gingen, omdat zij niet goed met elkaar op konden schieten. Hij zei: "We zien elkaar niet meer en we spreken elkaar niet meer. We zijn het niet eens met elkaar over het opvoeden van kinderen, of ze nou jong of volwassen zijn. Ons ouderschap houden wij nu maar los van elkaar."

Meer staat hier in het artikel van People.

NieuwsFilm