'Gladiator 2' krijgt toch weer te maken met 'enige vertraging'

Het loopt niet heel vlot bij de ontwikkeling...

Lise 25 januari 2023 13:38 in Algemeen
Het vervolg op de historische dramafilm Gladiator begint langzaam maar zeker meer vorm te krijgen. Het tweede deel is na ruim twintig jaar in de maak, maar loopt nu helaas (weer) vertraging op.

Deadline meldt dat regisseur Ridley Scott en Paramount Pictures hebben besloten om de startdatum van Gladiator 2 uit te stellen. Gelukkig niet te lang, want ze hebben het over een vertraging van twee weken.

Paul Mescal
Paul Mescal - die genomineerd is voor een Oscar voor zijn rol in Aftersun - speelt de hoofdrol in het vervolg op Gladiator. Hij is niet alleen te vinden in de filmwereld, want ook in de theaterwereld is hij een grote naam.

Theater
Zo is de acteur nu te zien in de toneelproductie gebaseerd op de klassieker A Streetcar Named Desire. Door de vertraging van de opnames kan hij op dit moment dus langer op de planken staan in West End.

Momenteel kunnen we uitkijken naar een andere grote film van Scott, want hij legt nu de laatste hand aan Napoleon met Joaquin Phoenix in de hoofdrol.Groot succes
Gladiator was in 2000 een groot succes. De film won meerdere Oscars waaronder die voor beste film en Russell Crowe werd benoemd tot beste acteur. De rol van Maximus maakte van Crowe een wereldster.

NieuwsFilm