Foto's van Brad Pitt en George Clooney op de set van 'Wolves'

De twee toppers werken weer samen.

Wouter Drummen 26 januari 2023 20:30 in Algemeen
Menig filmfanaat kijkt uit naar films van Brad Pitt. Hetzelfde kan gezegd worden voor George Clooney. Beide mannen horen bij de bekendste en geliefdste gezichten in de filmwereld. Waarschijnlijk kijken dan ook heel wat filmfans uit naar Wolves.

De twee Hollywood-'heavyweights' tekenden enige tijd geleden voor de hoofdrollen in de thriller Wolves. Deze film zal op Apple TV+ komen te staan. Nu zijn ook de eerste foto's opgedoken.

Kiekjes
Helaas geven de foto's nog niet veel weg. We zien enkel en alleen Pitt en Clooney samen lopen in New York. De nodige scènes worden namelijk opgenomen in de iconische buurt Harlem, waar de twee acteurs de laatste dagen dan ook vaker gepot werden.

Wolves wordt door regisseur John Watts gemaakt. Hij is o.a. bekend van de blockbuster Spider-Man: Far From Home. Bekijk de kiekjes hier.

Samenwerking
Clooney vindt het in ieder geval geweldig om opnieuw samen te kunnen werken met Pitt. De twee acteurs waren al te zien in de Ocean's Eleven-franchise maar ook in Burn After Reading van de Coen broertjes.

Enige tijd geleden liet Clooney zich uit over het project: "Ik begrijp waarom ze Brad hebben gevraagd. Hij is de goedkoopste acteur die er rond loopt. Maar nee, grapjes terzijde. We zijn goed bevriend en we hebben het altijd geweldig naar de zin samen. Ik kijk hier heel erg naar uit".

NieuwsFilm

meest populair