Deze emotionele 'Black Widow' easter egg was niet gepland

Deze emotionele 'Black Widow' easter egg was niet gepland

Yelena's vest kreeg pas later betekenis.

Natasha's superheldenpak uit Avengers: Infinity War kreeg een belangrijke betekenis in Black Widow. Alleen was deze easter egg niet altijd het plan.

Yelena's iconische groene vest werd aan het einde van Black Widow aan haar zus Natasha gegeven. Die het droeg in haar laatste gevecht tegen Thanos.

Helemaal niet de bedoeling
In een interview met The Direct vertelt Marvel's Director of Visual Development, Andy Park, dat het vest eerst helemaal niet voor kwam in de prequel.

"Toen we aan Black Widow werkten, gaven we dat vest betekenis. Als je ooit nog eens naar Infinity War kijkt, zul je emotioneel worden doordat je het vest herkent" Begon Park.

"Ik heb veel versies gemaakt van Yelena's pak. Ik kreeg een idee om haar het vest te geven. Ik presenteerde dat idee en de ontwerpen, en het bleek dat het erg goed met haar witte pak werkte."



De toekomst van Black Widow
Nu Natasha Romanoff niet meer leeft in het MCU, is de mantel van Black Widow overgedragen aan Florence Pugh's Yelena Belova. We zagen Yelena eerder al terugkeren in Hawkeye.

Verder kun je Yelena zien wanneer ze zich voegt bij een groep anti-helden in de aankomende Thunderbolts-film, die in de zomer van 2024 zal verschijnen.



NieuwsFilm

meest populair