3 films op Prime Video die je absoluut niet mag missen

Ontdek het aanbod van de streamingdienst van Amazon.

Jeffrey Kouters 26 januari 2023 12:42 in Featured
Prime Video, de streamingdienst van Amazon, heeft heel wat topfilms in zijn catalogus staan. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie absolute filmaanraders voor je uitgezocht.

Chaos Walking (2021)
Regie: Doug Liman | Cast: Tom Holland, Daisy Ridley, Demián Bichir, e.a. | Kijk direct
Todd Hewitt woont op een planeet waar door een virus alle vrouwen zijn verdwenen en de gedachten van mannen voor iedereen hoorbaar zijn. Op een dag komt hij Viola Eade tegen. Zij blijkt met haar ruimteschip te zijn neergestort op de planeet. Todd is de enige die haar kan helpen overleven. Samen slaan ze op de vlucht.Moonlight (2016)
Regie: Barry Jenkins | Cast: Ashton Sanders, Mahershala Ali, Naomie Harris, e.a. | Kijk direct
Chiron, een homoseksuele Afro-Amerikaanse jongen, groeit op in een van de ruigste buurten van Miami. Zijn moeder is aan crack verslaafd, en zijn enige rolmodel is een drugsdealer. In verschillende fasen van zijn leven probeert Chiron zichzelf en zijn plaats op de wereld te ontdekken.La La Land (2016)
Regie: Damien Chazelle | Cast: Ryan Gosling, Emma Stone, J.K. Simmons, e.a. | Kijk direct
Sebb en Mia proberen ieder hun droom te verwezenlijken in Hollywood: hij wil het maken als jazzpianist en zij doorbreken als actrice. De twee krijgen een relatie en proberen elkaar te steunen bij het realiseren van hun ambities en verwerken van de tegenslagen die zij op hun pad tegenkomen.NieuwsFilm

meest populair