Volgende horrorfilm van maker 'Barbarian' bekendgemaakt

Regisseur werkt samen met grote Horrorfilm-studio.

Boaz Vermeulen 26 januari 2023 14:16 in Algemeen
Vorig jaar kwam horrorfilm Barbarian uit en dit werd een van de best ontvangen horrorfilm van het hele jaar. Regisseur Zach Cregger heeft dan nu ook weer een nieuw project op de planning staan.

Dit wordt de horrorfilm Weapons. Door het grote succes van Barbarian waren er veel studio's geïnteresseerd in het project. Uiteindelijk wordt het New Line Cinema die de film tot leven gaat brengen.

Dit is niet de eerste horrorfilm die New Line Cinema gaat produceren. Zo waren ze ook al verantwoordelijk voor andere grote horrorfilms als The Evil Dead, It en The Conjuring-reeks. Over het verhaal is verder nog niet veel duidelijk.

Komt er een vervolg van Barbarian?
"Wat mij betreft niet. Je weet het nooit zeker, misschien kom ik ineens met een super goed idee en wil ik die gelijk uitwerken, maar ik denk het niet", geeft Cregger aan in een interview met comic book.

Ook gaat er waarschijnlijk geen prequel komen. "Zit er voor mij ook niet in. Het zal dan waarschijnlijk over Frank gaan. Persoonlijk hoef ik geen film te maken over iemand die vrouwen ontvoerd. Misschien dat ik daar later anders over denk, je weet het maar nooit."

"Er is wel een verhaal dat me wel leuk lijkt om te zien. Dat is dat de moeder die de kogel overleeft en dan zich in de samenleving moet voegen. Dat ze dan naar school moet gaan en allemaal dat soort dingen. Zelf zou ik het denk ik niet maken, maar ik zou er zeker naar kijken".

Naast Weapons heeft New Line Cinema nog genoeg andere projecten op de planning staan. Zo komt er in maart een deel 2 aan van Shazam. Daarvoor staat er nog een tweede trailer op de planning die ze op hun Instagram aan het promoten zijn.NieuwsFilm

meest populair