Tobey Maguire wil terugkeren als Spider-Man voor meer films

Na zijn laatste optreden heeft hij zin in meer.

Wouter Drummen 27 januari 2023 20:30 in Algemeen
Tobey Maguire was de eerste echte Spider-Man. Vervolgens nam Andrew Garfield het stokje over, al speelt inmiddels Tom Holland de rol. Misschien zit zijn avontuur als de geliefde superheld er ook op, na zijn optreden in Spider-Man: No Way Home. Attentie: SPOILERS van deze film volgen!

Het artikel gaat verder onder de trailer van de blockbuster.Team
In No Way Home is voor de allereerste keer in de geschiedenis van de Spider-Man-films de vriendelijke superheld ontmaskerd. Als gevolg hiervan kan hij zijn normale leven niet langer gescheiden houden van zijn gevaarlijke leven als superheld.

Als hij Doctor Strange om hulp vraagt, staat er meer op het spel dan ooit tevoren. Hij komt allerlei oude vijanden tegen, maar staat er gelukkig niet alleen voor. Garfield en Maguire keren ook beiedn terug als Spider-Man. Laatstgenoemde wil nu meer te doen krijgen.

Geweldige ervaring
Tijdens een recent interview laat Maguire zich erover uit: "Ik vond het geweldig om te doen. Ik kan enorm genieten van alle superheldenfilms maar ook van de series".

"Als ik nu opgebeld zou worden en krijg te horen: "Zou je nog eens met ons willen samenwerken en nog een paar scenes op willen nemen als Spider-Man?" dan roep ik meteen "Ja!" Waarom zou ik dit niet willen doen?"

Spider-Man 4
Maguire speelde natuurlijk al Spider-Man in de trilogie van Sam Raimi. Normaalgesproken zou er ook een vierde film gemaakt worden, maar helaas kwam het hier niet van.

Wie weet keert Maguire alsnog terug, nu hij de smaak weer te pakken heeft en de fans het ook geweldig vonden om hem weer te zien.

NieuwsFilm

meest populair