Je gelooft niet hoe klein de bloedmooie Scarlett Johansson is

De Marvel-actrice lijkt toch wel wat groter.

Door redactie 27 januari 2023 06:43 in Celebrity
Er komen de laatste tijd wel vaker berichten langs op FilmTotaal over kleine actrices. Dit weten ze bijna allemaal goed te verbergen, dus misschien weet jij ook niet hoe klein Scarlett Johansson eigenlijk is.

Johansson is al jarenlang een van dé grote gezichten in Hollywood. Niet alleen wist ze hoge ogen te gooien in sterk onthaalde films als Lost in Translation, Her en Jojo Rabbit, haar bekendste werk is zonder enige twijfel haar rol als Natasha Romanoff/Black Widow in het MCU.

Superheldin
Johansson maakte jarenlang deel uit van The Avengers. Ze was dan ook in talloze Marvel-projecten te zien en kreeg in 2021 eindelijk haar eigen film. Ondanks het feit dat haar superheldenwerk er nu op ziet, zit ze zeker niet stil.

De actrice is enorm populair, dus ze heeft dan ook altijd meer dan genoeg te doen. Of ze nu de femme fatale of een stoere vechtersbaas speelt, ze kan het allemaal. Ondanks het feit dat we haar dus behoorlijk veel zien, weten waarschijnlijk maar weinig mensen dat zij maar behoorlijk klein is.

Lengte
Johansson is namelijk maar 1m60. Niet zo heel erg veel dus. In films lijkt ze vaak groter, maar zoals Lady Gaga en Salma Hayek al eerder lieten weten: goede camerahoeken en hoge hakken doen wonderen. Een kiekje waarop dat goed te zien is, is hier te bekijken.

En tja, een reeks goede foto's van de beeldschone actrice is natuurlijk altijd een pluspunt.NieuwsFilm

meest populair