Originele 'Blade'-acteur maakt gehakt van "waardeloze Marvel-troep"

De studio is er zo langzamerhand aan gewend...

Stephen Dorff is zeker geen onbekende in het uitdagen van Marvel Studios. De acteur ging eerder in 2021 viraal nadat hij The Independent had verteld dat Black Widow eruitziet als "rommel" en dat hij zich schaamde voor hoofdrolspeler Scarlett Johansson.

Nu heeft Dorff weer een tirade tegenover The Daily Beast. Hij speelde in 1998 naast Wesley Snipes in Blade en zegt dat hij alleen in hedendaagse stripverfilmingen zou willen spelen als ze meer waren zoals in die tijd:

"Het is gewoon gênant, snap je wat ik bedoel? Ik bedoel, God zegene ze, ze verdienen een hoop geld, maar het is waardeloze rotzooi en niemand zal ze onthouden. Aan het eind van de dag herinnert niemand zich 'Black Adam' nog. Die heb ik niet eens gezien, want het zag er zo slecht uit".

Nieuwe Blade
Het MCU ontwikkelt momenteel een nieuwe kijk op Blade met Mahershala Ali (met wie Dorff onlangs nog samenspeelde in de serie True Detective) in de titelrol, maar de productie verloopt behoorlijk moeizaam.

Volgens Dorff is er dan ook geen enkele kans dat het origineel zal worden overtroffen: "Weet je waarom ze geen regisseur kunnen vinden? Omdat iedereen die daarheen gaat wordt uitgelachen. We hebben het al eens gedaan en dat is de beste versie. Daarnaast is er geen tweede Stephen Norrington".



NieuwsFilm

meest populair