Lady Gaga is begonnen met de opnames van 'Joker: Folie à Deux'

De grootste rol van haar carrière.

Wouter Drummen 27 januari 2023 11:39 in Algemeen
Lady Gaga is natuurlijk een van de bekendste zangeressen ter wereld, maar de laatste paar jaar is ze ook een naam voor zichzelf aan het maken als actrice. Nu lijkt het erop dat ze begonnen is met de grootste film in haar carrière.

Toen bekend werd gemaakt dat Gaga de hoofdrol had weten te bemachtigen in A Star Is Born zorgde dit voor de nodige gefronste wenkbrauwen. Lang niet iedereen dacht dat zij dit aankon, maar ze zangeres veraste vriend en vijand met een ijzersterke prestatie.

Boost
Vanaf toen kwam Gaga's acteercarrière in een stroomversnelling terecht. Zo wist ze wederom een hoofdrol te scoren in een andere grote film, namelijk House of Gucci. Nu staat ze toch voor haar grootste uitdaging.

Gaga zal namelijk tegenover Joaquin Phoenix te zien zijn in Joker: Folie à Deux. Phoenix wist hoge ogen te gooien in het origineel en won zelfs een Oscar. Ook was Joker een gigantische box-office hit. Het was dan ook wel te verwachten, dat er een vervolg zou komen.

Kiekje
Wel vinden sommige filmfanaten het vreemd dat het gaat om een musical. Gaga kruipt voor de sequel in de huid van het geliefde personage Harley Quinn, en neemt dus het stokje over van Margot Robbie (laatstgenoemde denkt dat Gaga het fantastisch gaat doen).

Gaga werd recentelijk nog genomineerd voor een Oscar voor haar nummer 'Hold my Hand' voor de blockbuster Top Gun: Maverick. Hier is ze natuurlijk gigantisch trots op, en terecht. Ze deelde het onderstaande kiekje om haar blijdschap te tonen en om aan te geven dat ze is begonnen met de opnames van Joker: Folie à Deux.NieuwsFilm

meest populair