Ook Salma Hayek doet mee met de doorschijn-look op de rode loper

Wie van de drie vrouwen draagt het het beste?

Door redactie 27 januari 2023 11:40 in Celebrity
Vandaag de dag is de 'doorschijn'-look weer gigantisch in. Regelmatig worden modellen dan ook gespot in deze kleding maar ook actrices doen hier aan mee. Salma Hayek volgt de populaire trend nu eveneens.

De laatste paar maanden hebben we vaker bekende actrices gezien in doorschijnende kleding. Denk bijvoorbeeld maar aan Megan Fox en Florence Pugh. Hayek weet nu ook hoge ogen te gooien op de rode loper tijdens de Miami première van Magic Mike's Last Dance.

Foto
Ondanks het feit dat Hayek vandaag de dag 56 jaar ouder is, ziet de Mexicaans Amerikaanse actrice er nog steeds fantastisch uit. Dat toont ze nu wel weer eens opnieuw aan.

Hoofdrolspeler Channing Tattum was elegant in het zwart gekleed, maar Hayek viel wel gigantisch op met haar doorschijnende kleedje. Deze foto, eveneens als de kiekjes van de schaars geklede Fox en Pugh, zijn hier te zien.

Film
Hayek wist een van de hoofdrollen te bemachtigen in de derde Magic Mike-film. Mike komt zonder geld te zitten, nadat een zakelijke deal op de klippen loopt.

Dan komt hij een rijke socialite tegen (Hayek), die hem met een aanbod naar Londen weet te trekken. Met alles op het spel moet hij een groep van nieuwe dansers in vorm krijgen. Mocht je de trailer gemist hebben, bekijk deze dan alsnog hieronder.NieuwsFilm

meest populair