Drew Barrymore verkleedt zich als M3GAN en is akelig griezelig

Geef haar maar de hoofdrol!

Drew Barrymore brak door als actrice, maar de laatste jaren houdt ze zich voornamelijk bezig met haar talkshow. The Drew Barrymore Show. Deze keer kwam M3GAN-ster Allison Williams langs. Een perfecte gelegenheid voor Barrymore om zich te verkleden als de akelige pop.

De horrorfilm is een groot succes. De afgelopen weken scoorde de griezelfilm ver boven de verwachtingen. Alleen al in de Verenigde Staten bracht de film tientallen miljoenen dollars op. Dit is erg indrukwekkend, al helemaal aangezien de griezelfilm het moet opnemen tegen de grote blockbuster Avatar: The Way of Water.

M3gan
De film is op dit moment dan ook gigantisch in. Ondanks het feit dat deze pas enkele weken draait wordt er nu al gesproken van een vervolg. Zo te zien zou Barrymore wel het stokje over kunnen nemen want ze lijkt als twee druppels water op M3gan.

Oordeel zelf maar met het onderstaande filmpje (kijk vooral vanaf 2:16).



Verhaal
M3GAN gaat over Cady, een meisje die haar ouders is verloren. Als gevolg hiervan trekt ze in bij haar tante, Gemma. Zij wil Cady helpen en maakt M3gan, een robot die het het beste vriendinnetje van het meisje moet worden maar eveneens voor haar moet zorgen en beschermen. Dit loopt echter behoorlijk uit de hand...

In de trailer zien we hoe M3gan haar taken iets te letterlijk neemt en achter mensen aangaat met kwade intenties. Bekijk de beelden hieronder.



NieuwsFilm

meest populair