Eerste reacties M. Night Shyamalan's 'Knock at the Cabin': horrorhit of weer een domper?

De reacties zijn erg eenzijdig tot nu toe

M. Night Shyamalan heeft een erg turbulente carrière gehad. Ooit werd hij gezien als een nieuwe Steven Spielberg dankzij zijn klassiekers als Signs, The Sixth Sense en Unbreakable. Daarna bracht hij aan een stuk flop na flop uit en leek zijn carrière eigenlijk over. In de laatste jaren heeft hij een comeback gemaakt en deze lijkt hij sterk voort te zetten met Knock at the Cabin.

Comeback
Shyamalan maakte in 2015 een comeback met de kleinschalige horrorfilm The Visit. Deze film had hij zelf gefinancierd en was de eerste stap van zijn recente succes. Daarna maakte hij namelijk Split, wat een gigantische hit werd, en Glass, de conclusie van de Unbreakable en Split trilogie.

Het succes van deze films leidde tot een three-picture deal met Universal. De eerste film van deze deal was de matig ontvangen Old, maar Knock at the Cabin lijkt niet zo verdeeld te zijn.

Knockout
De eerste reacties zijn namelijk ontzettend goed. Sommige mensen noemen het Shyamalan's "beste film in jaren". Ook wordt het acteerwerk van Dave Bautista geprezen. Hieronder bekijk je een aantal reacties:







Volgende week uit
Knock at the Cabin is volgende week al te zien in de Nederlandse bioscopen, namelijk op 2 februari. Hieronder bekijk je de trailer.



NieuwsFilm

meest populair