'Baywatch'-icoon Pamela Anderson ziet er ouderwets goed uit op Insta-foto's

De bekendheid is druk met het promoten van haar aankomende documentaire en boek.

Door redactie 27 januari 2023 16:03 in Celebrity
Pamela Anderson heeft een nieuwe fotoreeks op Instagram gedeeld waarmee ze haar geweldige looks aan de wereld laat zien. Het Baywatch-icoon is op het moment volop in de publiciteit vanwege haar aankomende documentaire op Netflix.

Anderson schittert op de nieuwe cover van Variety. In totaal heeft de bekendheid vier stijlvolle foto's gedeeld, waarop ze schitterend in verschillende outfits staat afgebeeld.Documentaire
Anderson is op het moment druk met het promoten van haar documentaire Pamela, a love story, die op 31 januari op Netflix verschijnt.

De bekendheid wilde deze documentaire maken om nu eindelijk zelf eens de regie te hebben over haar levensverhaal.Ook komt ze binnenkort met een boek met de titel Love, Pamela.

Lieve reacties
Anderson wordt overladen met complimentjes voor de fotoreeks. "Je haar ziet er echt fenomenaal uit. Je bent de knapste blondine die er is!" schrijft iemand enthousiast in de comments.

Een andere fan merkt op: "Pam, jij bent nou echt hét voorbeeld van klassieke schoonheid".

Instagram
Anderson heeft ruim 1,5 miljoen volgers op Instagram en dat zullen er de komende tijd wel meer worden nu ze weer volop in de aandacht is vanwege haar documentaire en boek.

NieuwsFilm

meest populair