Disney+ komt snel met flinke prijsverhoging

Disney+ komt snel met flinke prijsverhoging

Ook deze streamingdienst verhoogt de prijzen...

Helaas: ook Disney+ gaat de abonnementsprijzen een stuk verhogen. Het is de tweede keer dat de streamingdienst van Disney de prijzen verhoogt sinds de komst in 2019.

Hoewel Disney+ nog niet gecommuniceerd heeft dat de abonnementen duurder worden, is dit wel al te lezen op de website van de streamingdienst.

Maandelijks
Daar is te lezen dat een maandabonnement met 1 euro verhoogd wordt. Eerst lag dat bedrag op 9 euro, maar in 2023 gaan abonnees 10 euro per maand betalen.

Dit is een groot verschil met het bedrag dat abonnees moesten betalen in 2019; dat was destijds slechts 7 euro. De prijsverhoging van 7 euro naar 9 euro kwam door de toevoeging van streamingdienst Star, waardoor Disney+ hun abonnees extra moest laten betalen.

Jaarlijks
Ook in een jaarabonnement gaat het een en ander veranderen. Abonnees betaalden eerder 89,90 euro voor een jaarabonnement, maar nu is dat bedrag verhoogd naar 99,90 euro in het jaar.

Met advertenties
In de Verenigde Staten is de streamingdienst nu al bezig met het testen van een nieuw abonnement mét advertenties. Het is nog niet bekend wanneer dat abonnement in Nederland beschikbaar wordt.

NieuwsFilm

meest populair