3 Nederlandse actrices met flinke decolletés op Insta-foto's

3 Nederlandse actrices met flinke decolletés op Insta-foto's

Yolanthe Cabau, Katja Schuurman en Victoria Koblenko.

Als je Instagram afspeurt en op de nodige accounts van bekende Nederlandse actrice uitkomt, dan zie je toch heel wat afwisselende foto's staan. Soms op de filmset, dan weer op vakantie en soms ook gewoon met een fors decolleté. En dan ook nog redelijk opzettelijk.

Hieronder zie je verwijzingen naar eerdere foto's van Yolanthe Cabau, Katja Schuurman en Victoria Koblenko.

Yolanthe Cabau is weer hemels in strak jurkje
In 2023 zien we Yolanthe Cabau minimaal in twee films. De eerste is het reeds opgenomen An Egypt Affair, een internationale productie waarin Yolanthe de hoofdrol speelt. De tweede film in 2023 heet Oei, ik groei! en deze wordt nu opgenomen. Alweer even geleden zagen we Yolanthe in een strak jurkje.

Katja Schuurman toont haar enorme decolleté aan heel Nederland
In 2022 zagen we Katja Schuurman in maar liefst films, namelijk Costa!!, Casa Coco en Ome Cor. En net als Yolanthe zal Katja opduiken in Oei, ik groei!. In 2021 schreef "Ja ik dacht, gezellig, borsten 😁 #wieisernietgrootmeegeworden" bij een foto met een fors decolletés.

Victoria Koblenko met niet te missen decolleté het water
Dit jaar krijgen we Victoria Koblenko te zien in twee producties, namelijk de Italiaanse romantische dramfilm Righetto en de korte film Serratus. Even geleden dompelde ze zichzelf in het water met alle gevolgen van dien. Bekijk de beelden maar op Instagram.

Bekijk de afbeeldingBillen van Emily Ratajkowski
De billen van Emily Ratajkowski zijn niet te missen op deze Insta-foto's

Bekijk de afbeeldingBoezem van Victoria Koblenko
Victoria Koblenko gebruikt haar flinke boezem op Insta-foto's


NieuwsFilm

meest populair