Eindelijk echt goed nieuws voor 'Den of Thieves 2'

Eindelijk echt goed nieuws voor 'Den of Thieves 2'

Het vervolg gaat binnenkort eindelijk gefilmd worden

Fans van de actiethriller Den of Thieves kunnen hun hart ophalen. Na een jaar van radiostilte is er eindelijk goed nieuws over het vervolg.

In een interview met Inverse vertelt Gerard Butler dat de cast en crew over ''een maand of twee'' gaan beginnen met filmen.

Later begonnen met filmen?
Butler laat ook weten dat het nieuws dat eerder uitkwam over de film niet klopte. Zo verschenen in 2022 nieuwsberichten dat de productie van de film al was begonnen. ''We waren nog niet begonnen met de productie. We waren van plan om te beginnen,'' aldus Butler.

Europa
Volgens Butler zal de film zich grotendeels afspelen in Europa. De film van regisseur Christian Gudegast zal net als het origineel een jacht op de criminele Donnie Wilson zijn. Donnie bevindt zich inmiddels in de diamantwijk in Marseille.

Butler maakt fans van het eerste deel enthousiast door alvast te verklappen dat het vervolg op de actiethriller ''veel leuker'' is. ''De vorige was rauw en donker en behandelde huwelijkse problemen en zware onderwerpen (...) Maar deze is een stuk leuker.''

2024
Wanneer Den of Thieves 2 precies uit zal komen, is nog onbekend. Als ze deze lente beginnen met filmen, kunnen we een release in 2024 verwachten.



NieuwsFilm

meest populair