3 gave actiefilms op Netflix om nu te kijken

3 gave actiefilms op Netflix om nu te kijken

Lekker veel actie op Netflix.

Op Netflix vind je veel actiefilms. Niet al deze films zijn even goed, maar onderstaande drie actiefilms hebben heel wat geweld! Heb je ze nog niet gezien? Zet ze dan op je watchlist!

Narvik

Regie: Erik Skjoldbjærg | Hoofdrollen: Christoph Bach, Stig Henrik Hoff, Holger Handtke | Kijk nu



April 1940. De ogen van de wereld zijn gericht op Narvik, een klein stadje in het noorden van Noorwegen aan de Atlantische Oceaan. Hier eindigt de IJzerertsspoorlijn uit het noorden van Zweden, waar het meest zuivere ijzererts ter wereld wordt gedolven. Het ijzererts wordt vervolgens via Narvik verscheept. Hitler heeft zijn oog laten vallen op het ijzererts om zijn oorlogsmachine te kunnen laten draaien. De geallieerden is er alles aan gelegen om dit te voorkomen. Door twee maanden van felle winteroorlog wordt Hitler hier uiteindelijk zijn eerste nederlaag toegebracht.

Spider-Man: No Way Home (Extended Version)

Regie: Jon Watts | Hoofdrollen: Zendaya, Tom Holland, Jamie Foxx, Benedict Cumberbatch, Andrew Garfield | Kijk nu



Voor de allereerste keer in de geschiedenis van de Spider-Man-films is onze vriendelijke superheld ontmaskerd en kan hij zijn normale leven niet langer gescheiden houden van zijn gevaarlijke leven als superheld. Als hij Doctor Strange om hulp vraagt, staat er meer op het spel dan ooit tevoren. Dit dwingt hem onder ogen te zien wat het nu echt betekent om Spider-Man te zijn..

Gladiator

Regie: Ridley Scott | Hoofdrollen: Russell Crowe, Joaquin Phoenix, Connie Nielsen, Djimon Hounsou | Kijk nu



Keizer Antonius Marcus Aurelius heeft zijn opvolger gekozen: generaal Maximus. De zoon van de keizer, Commodus, weet dit en laat de generaal en zijn gezin na de dood van zijn vader direkt vermoorden. Maximus overleeft echter de aanslag en ontsnapt. Na allerlei avontuern wordt hij gladiator en zweert wraak op Commodus.

NieuwsFilm

meest populair