3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Jeffrey Kouters 29 januari 2023 22:30 in Netflix
Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Split (2016)
Regie: M. Night Shyamalan | Cast: James McAvoy, Anya Taylor-Joy, Haley Lu Richardson, e.a. | Kijk direct
Kevin is een man met meerdere identiteiten. Het ene moment is hij een slissend kind, het andere moment een keurige dame. Al zijn persoonlijkheden worden echter langzaam verdrongen door een nieuw en levensgevaarlijk gedaante: het Beest. Wanneer Kevin op klaarlichte dag drie tienermeisjes kidnapt met het plan om hen op te offeren aan het Beest, moeten zij vechten voor hun leven.The Good Nurse (2022)
Regie: Tobias Lindholm | Cast: Jessica Chastain, Eddie Redmayne, Nnamdi Asomugha, e.a. | Kijk direct
Amy Loughren, een alleenstaande moeder die in de avonduren werkt als verpleegkundige in een ziekenhuis, lijdt aan een zware hartaandoening, maar kan niet stoppen met haar werk. Haar nieuwe collega Charlie Cullen blijkt al snel haar reddende engel. Alles verandert wanneer de onverwachte dood van een patiënt hem in een kwaad daglicht plaatst.Knives Out (2019)
Regie: Rian Johnson | Cast: Daniel Craig, Chris Evans, Ana de Armas, e.a. | Kijk direct
Wanneer de bekende misdaadschrijver Harlan Thrombey de dag na zijn verjaardag dood wordt aangetroffen in zijn landhuis, wordt de excentrieke speurneus Benoit Blanc ingeschakeld om de zaak te onderzoeken. Van de complexe familie tot zijn toegewijde staf, Blanc baant zich een weg door een web van leugens en bedrog om de waarheid achter de moord te achterhalen.NieuwsFilm

meest populair