'Eternals' de meest gestreamde superheldenfilm van 2022

De slechts-beoordeelde Marvel film wel in de top 15.

Inmiddels is op Nielsen de data uitgekomen over de streamingdiensten van 2022. Er staat onder andere een lijstje bij met de top 15 meest gestreamde films van 2022. En het is wel opvallend dat er maar een superheldenfilm tussen staat, en dat dat ook nog is Eternals is.

Dat Eternals als enige het lijstje heeft gehaald is wel opvallend gezien hoe de film werd ontvangen toen het uitkwam in de bioscopen. In de Box-Office was het teleurstellend en de scores op Rotten Tomatoes waren ook niet heel goed. Bijzonder dus dat de film wel het top 15-lijstje heeft gehaald.

Voor de rest staan er vooral animatiefilms in de lijst. Op nummer 1 staat Encanto met Turning Red en Sing 2 gevolgd op het podium. In de top 15 series zijn ook superhelden series gekomen, helaas voor Marvel kwamen deze niet van hun. Op plek 11 staat namelijk The Boys van Prime Video en op plek 13 The Umbrella Academy van Netflix.

Zit er een vervolg in voor Eternals?
Tot nu toe is een vervolg nog niet bekendgemaakt. Toch heeft Patton Oswalt, de voice-over van pip in het nastukje van Eternals, aangegeven dat een vervolg wel degelijk in de maak is.

Toch zegt acteur Kumail Nanjiani dat hij niet weet waar Oswalt dat vandaan haalt. Volgens Nanjiani is er achter de schermen namelijk nog geen beweging voor een vervolg, ook al zou hij dat graag willen.

Gelukkig komt er de komende tijd nog genoeg te genieten bij Marvel. 17 februari komt Ant-Man and the Wasp: Quantumania in de bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair