Rebel Wilson (Pitch Perfect) feliciteert haar 'Disney-prinses' op Instagram

De actrice stond zaterdag op leuke wijze stil bij de verjaardag van haar geliefde.

Door redactie 29 januari 2023 15:46 in Celebrity
Rebel Wilson (Pitch Perfect) heeft zaterdag op Instagram stilgestaan bij de verjaardag van haar vriendin Ramona Agruma. Dat deed ze met een leuke fotoreeks van de twee.

Wilson feliciteerde haar oogappel via Insta Stories. "Je bent de schattigste", schreef ze bij een foto waarop de twee elkaar knuffelden.

Disney-prinses
Op een andere foto waren de tortelduifjes aan het genieten van churros. "Je zult voor altijd mijn Disney-prinses blijven", luidde de tekst daarbij.

De koosnaam 'Disney-prinses gebruikte Wilson ook toen ze haar relatie met Agruma in de zomer van vorig jaar wereldkundig maakte. Dat deed ze toen met de onderstaande Insta-post.Over Wilsons vriendin
Agruma is actief als onderneemster. In 2021 richtte ze haar eigen lijn met duurzame en comfortabele kleding op, genaamd Lemon Ve Limon. Sinds 2013 is ze ook actief voor DeLys, een luxe juwelenmerk.

Kindje
Het leven van Wilson is de afgelopen jaren flink veranderd. Niet alleen vond ze haar grote liefde; ook viel ze enorm veel af.

Drie maanden geleden maakte Wilson ook het leuke nieuws bekend moeder te zijn geworden van een dochtertje. Deze kreeg ze via een draagmoeder.

NieuwsFilm

meest populair