Dit is de prachtige 26 jaar jongere vrouw van 'Baywatch'-legende David Hasselhoff

Ze ziet er beeldschoon uit.

Door redactie 30 januari 2023 11:32 in Celebrity
Er worden wel vaker grapjes gemaakt over Leonardo DiCaprio en al zijn jonge vriendinnen, maar hij is lang niet de enige. Ook Baywatch-legende David Hasselhoff is getrouwd met een veel jongere vrouw.

Hasselhoff, eveneens bekend van de serie Knight Rider, heeft al verschillende relaties gehad. Zo was hij ooit verloofd met actrice Roberta Leighton, maar van een trouwerij kwam het nooit.

Huwelijken
In 1984 trouwde hij echter wel met Catherine Hickland, maar in 1989 besloten ze toch uit elkaar te gaan. Lang was Hasselhoff niet single, want datzelfde jaar stapte hij alweer opnieuw in het huwelijksbootje met Pamela Bach.

Ze kregen twee dochters, geboren in 1990 en 1992. Ondanks het feit dat het gezin een lange tijd behoorlijk gelukkig was, hield ook Hasselhoffs tweede huwelijk geen stand. In 2006 scheidden de twee bekendheden.

Derde keer
Hopelijk is driemaal scheepsrecht voor de acteur. In 2011 liep hij Hayley Roberts tegen het lijf en het klikte meteen tussen de twee. Ze begonnen al snel te daten en in 2018 trouwden ze in Apulia.

Er was echter wel wat kritiek op het grote leeftijdsverschil: Hasselhoff is vandaag de dag alweer 70 jaar oud, terwijl Roberts pas 44 jaar oud is. Een verschil van maar liefst 26 jaar dus. Toch hebben zij hier geen last van en zijn ze dolgelukkig samen.

Bekijk hieronder een tamelijk recent kiekje van het koppel, dat Hasselhoff enige tijd geleden deelde op zijn Instagram-pagina.NieuwsFilm

meest populair