3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Top Gun: Maverick (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joseph Kosinski | Cast: Tom Cruise, Miles Teller, Jennifer Connelly, e.a. | Te zien op: SkyShowtime
Maverick is al dertig jaar als piloot in dienst bij de marine en zou ook niet anders willen. Hij ontwijkt alle promoties om te kunnen blijven vliegen. Hoewel hij succesvol is in de lucht, is hij dat niet op de grond. Wanneer hij wordt geconfronteerd met zijn verleden, besluit Maverick dat het hoogtijd is om daar verandering in te brengen. Ondertussen begint hij met zijn collega's aan een van zijn gevaarlijkste missies ooit.



tick, tick... BOOM! (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Lin-Manuel Miranda | Cast: Andrew Garfield, Alexandra Shipp, Vanessa Hudgens, e.a. | Te zien op: Netflix
De veelbelovende theatercomponist Jonathan Larson, die bijna dertig is, hoopt dat de musical die hij heeft geschreven zijn langverwachte doorbraak zal markeren. Ondertussen worstelt hij met liefde, vriendschap en de enorme druk die hij op zichzelf heeft gelegd om iets fantastisch te realiseren voordat de tijd op is.



The Tender Bar (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: George Clooney | Cast: Tye Sheridan, Ben Affleck, Lily Rabe, e.a. | Te zien op: Prime Video
Nadat zijn vader het gezin verlaten heeft, verhuist de negenjarige J.R. samen met zijn moeder Dorothy naar het huis van zijn opa en oma. Op zoek naar een vaderfiguur, besluit hij daar de bar van zijn oom Charlie te bezoeken. Charlie moedigt J.R. om zijn dromen te volgen en te gaan voor een carrière als schrijver. Zijn moeder heeft echter een ander pad voor ogen.



NieuwsFilm

meest populair