Ryan Gosling is de volgende grote naam die in 'Fantastic Four' te zien zou zijn

Wordt dit dan Goslings MCU-debuut?

Frank Vermeij 30 januari 2023 13:12 in Algemeen
Om de zoveel maanden worden er nieuwe geruchten verspreidt over wie Ryan Gosling in het Marvel Cinematic Universe zou gaan spelen. We hebben nu al Nova, The Sentry en Ghost Rider gehoord, maar iets officieels is er nog niet uitgekomen. Nu lijkt een betrouwbaardere bron iets gehoord te hebben over het project waar Gosling daadwerkelijk over in gesprek zou zijn.

Fantastic Four
Al sinds het moment dat Disney 20th Century Fox overnam, zijn Marvel-fans al aan het speculeren welke acteurs onderdeel van de nieuwe Fantastic Four gaan worden. Naast het feit dat Matt Shakman (Wandavision) de film gaat regisseren, weten we na een aantal jaar nog steeds niks over de cast.

Vorig jaar zagen we John Krasinski als een variant van Reed Richards/Mr Fantastic in Doctor Strange in the Multiverse of Madness, maar de acteur heeft duidelijk gemaakt dat dit eenmalig was en het personage niet gaat spelen in het 616-universum.

Weten we nu dan eindelijk wat meer?

Gosling
Nu gaat dus het gerucht in de rondte dat Ryan Gosling in de nieuwe Fantastic Four gaat spelen. Dit is gebaseerd op een opmerking van Hollywood-insider Jeff Sneider tijdens The Hot Mic:

"Dan is er het gerucht dat Ryan Gosling Sentry speelt in het MCU. Mensen vertellen me dat hij een Soort Superman-achtig [personage] is. Zoiets heb ik niet gehoord. Ik had wat Gosling Fantastic Four-dingen gehoord..."

Hoewel Sneider goede connecties heeft en vrijwel altijd correct nieuws breekt, zegt hij zelf dat dit nog helemaal niet bevestigd is.

Toch is het leuk om na te denken over Ryan Gosling als onderdeel van een Fantastic Four-film. Hij heeft namelijk het talent om zowel Reed Richards als Victor von Doom te spelen.NieuwsFilm

meest populair