Blake Lively en Anna Kendrick lijken toch een vervolg op 'A Simple Favor' te gaan maken

Blake Lively en Anna Kendrick lijken toch een vervolg op 'A Simple Favor' te gaan maken

Het vervolg gaat zich afspelen in Italië

Een vervolg op de succesvolle film A Simple Favor met Blake Lively en Anna Kendrick lijkt er nu toch eindelijk van te komen. Nieuwsoutlet People vertelt de opnames dit najaar van start gaan in Italië.

Details
People meldt dat vrijwel de gehele cast en regisseur Paul Feig terugkeren voor het vervolg en het zich deze keer dus gaat afspelen in Capri in Italië. Lionsgate en Amazon Studios zitten achter de film en willen het liefst deze herfst van start met de opnames.

Vanwege de betrokkenheid van Amazon Studios bestaat er natuurlijk een kans dat de film een exclusieve release voor Prime Video wordt, maar daar weten we momenteel nog niks over.

Script
Afgelopen maand vertelde Anna Kendrick al enthousiast over het script van het tweede deel:

"Ik heb het script nu echt gelezen... en het is zo goed," deelde Kendrick. Ze voegde eraan toe dat haar personage "een beetje meer savvy in haar heeft, maar ze is aan het einde van de dag nog steeds Stephanie."

Drukke Lively
Fans van A Simple Favor hebben geluk dat het vervolg snel gaat beginnen met de opnames. Blake Lively heeft namelijk onwijs veel opkomende projecten staan, zowel als actrice als regisseur. Hieronder staan de zeven projecten op een rijtje.



NieuwsFilm

meest populair