Topacteur Mads Mikkelsen is het gezicht van een absurd dure vloerlamp

Topacteur Mads Mikkelsen is het gezicht van een absurd dure vloerlamp

Van series als 'Hannibal' tot reclamespotjes: Mads doet het allemaal.

Dat Mads Mikkelsen een veelzijdige acteur is, is al lang bewezen. Tegenwoordig kan hij zelfs naast zijn bekende filmrollen nog iets interessants op zijn cv zetten: commercials.

Zoals veel bekende acteurs beperkt Mads Mikkelsen zijn carrière niet tot slechts het witte doek. Naast de Hollywood-blockbusters en Deense arthousefilms is hij nu ook te zien in een nieuw reclamespotje.

Occhio
Mikkelsen is het nieuwe gezicht geworden van het lampenmerk Occhio. Het Duitse merk promoot tegenwoordig de verkoop van zijn lampen met de Deense acteur in de spotlight.

Zo deelt Mikkelsen op zijn Instagram-pagina het nieuwste promotiefilmpje van de lamp 'Gioia'. ''Voor degenen die streven naar nieuwe horizonten,'' aldus het korte maar krachtige script van Mikkelsen.

Wie overtuigd is geraakt van het spotje, moet zich even voorbereiden op een koude douche. De lamp wordt namelijk voor maar liefst 3.780 euro verkocht. Een duur grapje dus.

Mads Mikkelsen
Mads Mikkelsen ken je wellicht van zijn rol als Bond-schurk Le Chiffre in Casino Royale of als Grindelwald in Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore.

Wie Mikkelsen toch liever op het witte doek ziet in plaats van in commercials, heeft geluk. De acteur heeft maar liefst vier nieuwe projecten op de planning staan.

Zo zal hij later dit jaar te zien zijn als de slechterik Jürgen Voller in de nieuwste Indiana Jones-film.



NieuwsFilm

meest populair