Rupert Grint ziet een nieuwe verfilming van 'Harry Potter' wel zitten

Rupert Grint ziet een nieuwe verfilming van 'Harry Potter' wel zitten

En vond de dood van Dumbledore moeilijk te bevatten

Rupert Grint, die acht Harry Potter-films lang Ron Weasley speelde, is weer terug van weggeweest met de nieuwe film Knock at the Cabin. Natuurlijk wordt in het interview met GQ Hype naar nieuwe ontwikkelingen gevraagd.

Rupert hoort de geruchten ook rond een nieuwe verfilming van Harry Potter. Hij heeft interesse, als alle oude castleden interesse hebben. Hij vertelt: "De films bepaalden mijn jeugd. Ergens vind ik het wel interessant om te weten wat Ron nu zou doen - op mijn leeftijd."

Dood is moeilijk bevatten
De 33-jarige Rupert Grint zegt in een interview met GQ Hype, dat hij de dood van acteur Richard Harris moeilijk te bevatten vond. De acteur, die Dumbledore speelde in het eerste en tweede deel van Harry Potter, overleed in 2002 aan de gevolgen van kanker.

Het overlijden van de 72-jarige ster was het eerste verlies dat Rupert meemaakte. Hij vertelt: "Ik was 13 jaar en zat in een hotel om de tweede film te promoten. Het voelde onwerkelijk, toen het mij verteld werd."

Meer overlijdens van castleden
Daarna maakte hij meer overlijdens mee van de cast. Twee bekenden zijn Alan Rickman, die Snape speelde en Helen McCrory, die Narcissa Malfoy speelde. Ze waren als familie voor hem.

Of zoals Rupert uitlegt: "Niet zoals bij ouders, maar meer zoals grootouders en ooms en tantes voelen. Ze waren latent aanwezig in mijn leven."

Een deel van het interview staat hier bij Daily Mail. Rupert Grint beantwoordt een aantal prangende vragen in de YouTube-video hieronder.



NieuwsFilm

meest populair