'Extended Edition' van 'Spider-Man: No Way Home' knalt de Netflix Top 10 binnen

'Extended Edition' van 'Spider-Man: No Way Home' knalt de Netflix Top 10 binnen

De Marvel-film staat nu op $4 in de Top 10

Redelijk uit het niets heeft Netflix de Marvel-film Spider-Man: No Way Home een upgrade gegeven. De originele bioscoopversie stond al op de streamer, maar nu kun je ook de Extended Edition bekijken.

De film van regisseur Jon Watts wordt door de streamer omschreven als "geestverruimend" en "gelikt" en je ziet uiteraard Tom Holland als Peter Parker Spider-Man.

Andere rollen komen van Zendaya, Benedict Cumberbatch, Jacob Batalon, Jamie Foxx, Willem Dafoe, Alfred Molina, Andrew Garfield en Tobey Maguire.

Extended Edition
De verlengde versie bevat zo'n elf minuten aan extra beeldmateriaal en deze bestaat vooral uit verwijderde scènes. Deze versie verscheen in september verleden jaar in de States in de bioscopen en dat leidde tot een extra opbrengst van een kleine $10 miljoen, boven uit de zo'n $19 miljard.

Wil jij de Extended Edition graag zien? Je vindt deze nu hier op Netflix.


De synopsis: Voor de allereerste keer in de geschiedenis van de Spider-Man-films is onze vriendelijke superheld ontmaskerd en kan hij zijn normale leven niet langer gescheiden houden van zijn gevaarlijke leven als superheld. Als hij Doctor Strange om hulp vraagt, staat er meer op het spel dan ooit tevoren. Dit dwingt hem onder ogen te zien wat het nu echt betekent om Spider-Man te zijn.

NieuwsFilm

meest populair